Café TrösT

Voor data zie agenda op de Homepagina >

Café TrösT
Een hartverwarmende plek in Utrecht

Café TrösT is weer begonnen!
Gaarne aanmelden in verband met de Corona regels info@trost.nl. We hebben momenteel plek voor max. 12 deelnemers.

Wat: Café TrösT is een pleisterplaats voor iedereen die zich (noodgedwongen) bezighoudt met de eindigheid van het leven en alles daaromheen. Een hartverwarmende plek in de stad waar je in een café-achtige setting je verhaal kunt doen en soms kunt luisteren naar (live) muziek. Door ervaringen uit te wisselen, ga je wat lichter naar huis. De gemeenschappelijke noemer is troost bij verlies en rouw voor mensen die een dierbare zijn verloren.

Waar: Nieuw Rotsoord, ruimte de Garage of ruimte Jungle| Briljantlaan 101| Utrecht

Dit is een nieuwe locatie in de wijk Tolsteeg! Hier kunnen de Coronamaatregelen, zoals het handhaven van 1,5 meter afstand, goed in acht worden genomen.

De locatie is te bereiken via de kinderboerderij. Dan kom je langs de bar naar de ruimtes Jungle of de Garage (check maandelijks via de agenda welke ruimte het is). Als je zin hebt, neem graag meteen een kopje thee of koffie en misschien een stukje taart mee bij de bar.

Er is een achteringang via de straat Rotsoord, benzinepomp aan je rechterkant houden en de straat volgen met de bocht mee naar links. Schuin tegenover de Pastoefabriek, inrit bij bord ‘Garage’.
Als het Café in de Garage plaatsvindt kom je daar via de inrit direct trecht (aan de linker kant). Voor de ruimte ‘Jungle’ loop je door en rechts om het hoofdgebouw heen, langs de bar.

Gratis parkeren in de buurt is mogelijk.

Wanneer: Van 14:30 uur tot 16:30 uur, met inloop langs de thee/koffiebar vanaf 14:15 uur.
In principe vindt Café TrösT iedere laatste zondag van de maand plaats

Programma: Introductie met muziek/gedichten/boeken… rond het thema verlies en troost, waarna we met elkaar in gesprek gaan over het thema.

Kosten: vrijwillige bijdrage

Wij zijn bereikbaar via cafetrost@trost.nl of info@trost.nl

 V.l.n.r. Hetty, Willemien, Lize, Janneke, Sabijn, Richard

 

 

Nieuw Rotsoord, ingang Café TrösT

Ook Café TrösT team zoomt in corona tijd