Doneren?

Mocht u het werk van Stichting TrösT willen ondersteunen dan kan dat op de volgende manieren:

SPONSOREN
Wilt u sponsor van Stichting TrösT worden dan kunt u een e-mail te sturen aan info@trost.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met U op.

EENMALIG ONDERSTEUNEN / PERIODIEK ONDERSTEUNEN / LEGATEREN  

Eénmalig ondersteunen
Wilt u het werk van Stichting TrösT éénmalig ondersteunen met een financiële bijdrage? Daarvoor zijn de ruim 20 vrijwilligers die zich met veel energie inzetten voor Stichting TrösT en de velen nabestaanden die  troost en aandacht van TrösT kunnen ervaren u dankbaar. Dankzij uw gift kunnen wij ons werk nog beter voortzetten.

Periodiek ondersteunen
Wilt u het werk van Stichting TrösT ondersteunen met een periodieke financiële bijdrage? Daarvoor zijn de ruim 20 vrijwilligers die zich met veel energie inzetten voor Stichting TrösT en de velen nabestaanden die de troost en aandacht van TrösT kunnen ervaren u dankbaar. Dankzij uw structurele bijdragen kunnen wij ons werk nog beter voortzetten.

Legateren
Wilt u Stichting TrösT als begunstigde opnemen in uw testament? Een mooi gebaar, dat ons zal helpen bij het uitvoeren van onze missie: de dood een zichtbare plek in het dagelijks leven geven en troost bieden bij verlies door de dood. Ruim 20 vrijwilligers zetten zich met veel energie in voor Stichting TrösT. Zij, en honderden nabestaanden die de troost en aandacht van TrösT kunnen ervaren zijn u dankbaar. Dankzij uw gift kunnen wij ons werk nog beter voortzetten.

Stichting TrösT is een vrijwilligersorganisatie zonder winstoogmerk.

De stichting is ANBI geregistreerd:
IBAN: NL25TRIO0197923917
Stichting TrösT, Utrecht
KvK nummer 61184322
RSIN 854244335

Online doneren

Bedrag