Mijn laatste reis
Alle grote momenten in een mensenleven worden, indien mogelijk, met aandacht voorbereid. Een geboorte, op kamers gaan of een eigen huis kopen, trouwen, een grote reis maken, met pensioen gaan, het overlijden van een naaste. Het zijn gebeurtenissen om bij stil te staan, om het leven te vieren of om te rouwen. Uw overlijden, de begrafenis of crematie en alles daaromheen, is ook zo'n belangrijke gebeurtenis. In uw eigen leven, maar ook in het leven van uw gezin, familie en vrienden. Hoe kunt u voorbereidingen treffen voor uw uitvaart, wat zet u klaar voor uw eigen laatste reis?

In een kleine groep van max. 8 deelnemers zullen we op een lichte en speelse wijze ontdekken, wat er in uw reiskoffer meegaat. Na afloop hebt u ideeën opgedaan, u hebt informatie over wat er kan en wat er mag en u weet beter wat u zelf wilt beslissen en wat u wilt overlaten aan uw naasten. U krijgt de Reisgids voor mijn laatste reis mee om uw notities in te bewaren.

De uitvaartbegeleiders van De Zwaan Uitvaarten verzorgen de workshop Mijn Laatste Reis in een veilige en informele sfeer.

https://dezwaanuitvaarten.nl/actueel/workshop