Allerzielen Zondag 1 november 14.00- 17.00 uur

Bijeenkomst Omgaan met rouw en verlies in Centrale Bibliotheek

Begin november (2) is het Allerzielen; een periode waarin we stil staan bij wie we missen. Op veel plekken herdenken we degenen die kort of langer geleden overleden zijn. Met lezingen, workshops en gesprekken.

Door Stichting TrösT en Humanitas samen met de Centrale Bibliotheek georganiseerd in hun nieuwe gebouw aan het Neude

Programma:

volgt

Geïnteresseerd om mee te doen aan 'Waar gebeurd'

Waargebeurd!

Utrecht zit vol verhalenvertellers. Voel jij ook de behoefte om je verhaal te delen? Pak dan het podium tijdens ‘Waargebeurd’ in de bieb. Vertelcoach Raymond den Boestert van de Vertelacademie helpt jou in de Waargebeurd workshop hoe je jouw verhaal aan publiek kunt vertellen.
Iedere editie van Waargebeurd heeft een thema. Zondag 1 november staat in het teken van persoonlijke verhalen over rouw en verlies. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het verhaal over die mooie herinnering die je koestert, of die ene ontmoeting die maakte dat je het verlies een plek kon geven, of wat je leerde van jouw rouwproces, of de worsteling die er nog steeds is. Kortom: Het verhaal dat jij graag wilt delen met anderen!
Tijden workshop: 11:30 – 13:30 uur.
Waargebeurd: 15:00 – 16:00 uur.
Plaats Bibliotheek De Neude, Utrecht.
Aanmelden:
Op de website van de Vertelacademie maakten we een pagina met voorbereidingstips.

Wil je alvast een kijkje nemen bij Waargebeurd?
Op zaterdag 17 oktober is er in de Bibliotheek een Waargebeurd met persoonlijke verhalen over armoede en rijkdom. (15:00 – 16:00 uur).