Bestaat er ‘normale rouw’? Geeft het hebben van inzichten in rouw, troost? OOK biedt een workshop over dit thema, met Milena Kärtner en Lize Nijenhuis.

Rouw en verlies horen bij het leven. Jaarlijks krijgen ongeveer een miljoen mensen in Nederland te maken met het verlies van een dierbare. Deze workshop geeft een beeld van de inzichten en stereotypen die er rondom rouw en verlies zijn. Bestaat er ’normale’ rouw? Of heeft iedereen een eigen manier van rouwen? Daarnaast gaan we samen aan de slag en ontdekken of/hoe inzichten over rouw troostend kunnen zijn.

Lize Nijenhuis en Milena Kärtner hebben eigen relevante ervaring en vertellen daar ook over. Zij zijn beiden vrijwilliger bij Stichting TrösT en hebben ieder hun eigen rouwpraktijk.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is bedoeld voor ouders die een of meer kinderen moeten missen, ook als je nog niet lid bent maar OOK wil leren kennen. De workshop is ook bedoeld voor broers en zussen.
De toegang is gratis. Aanmelden is wel nodig, dat doe je via onderstaand formulier.

Waar en wanneer?

Je bent welkom op 10 februari 2024 in Buurtcentrum de Musketon, Hondsrug 17-19, 3524 BP Utrecht Lunetten. Inloop vanaf 13.15 uur, start om 13.30 uur. Einde om 16.00 uur.

https://www.oudersoverledenkind.nl/activiteit/in-gesprek-over-rouw/