Liedje voor een dierbare
Muzikale herdenkingsmiddag op 1 november in Molen de Ster

Muziek biedt troost. Ook, of misschien juist in deze rare coronatijden. Daarom gaat onze jaarlijkse herdenkingsbijeenkomst Liedje voor een dierbare gewoon door. (maar natuurlijk een beetje aangepast). Want samenzijn en muziek helpt in moeilijke tijden om het hart op te kunnen halen.

In twee bijeenkomsten die ook via een livestream te volgen zijn, zullen we naar liedjes luisteren die door nabestaanden zijn aangevraagd voor hun dierbare.

Heb jij een speciaal liedje dat onmiskenbaar bij je dierbare hoort? Is er een muziekstuk dat je altijd terugbrengt naar toen, naar hem of naar haar? Vraag dan een liedje aan. Mogelijk wordt het dan live vertolkt op 1 november door onze artiesten Bart van de Lisdonk en Floor Stappers.
Laat ons weten welk lied je wilt aanvragen, bij voorkeur vóór 12 oktober, dan gaan wij kijken of het gespeeld kan worden op 1 november.

Ook als je niet live aanwezig kunt zijn, maar wel een liedje wilt aanvragen, dan kan dat. Of als je er wel bij wilt zijn maar geen liedje wilt aanvragen, dan kan dat ook. Mail ons gerust, dan sturen we je de livestreamlink toe of een uitnodiging om de bijeenkomst bij te wonen.

We hopen je te ontmoeten.
Ga goed in deze tijd,

Meta en Simone
Zondag 1 november 2020

Molen de Ster, Molenpark 3 Utrecht
www.molendester.nu
Gratis

Kijk op onze website voor meer informatie en een impressie van eerdere edities.

Aanmelden, liedje aanvragen of de livestreamlink aanvragen kan via
info@sensuitvaarten.nl of 030 737 02 02
Liedjes bij voorkeur aanvragen voor 12 oktober

SENS uitvaarten
Palestrinastraat 1-B
Utrecht, 3533 EH
Netherlands