UITNODIGING LANDELIJKE DAG 2021: TERUG EN VERDER.

Beste lezer,

De vereniging Ouders Overleden Kind (OOK) informeert u graag over het volgende: wij organiseren op zaterdag 17 april 2021 een online landelijke dag. Op deze dag kunnen lotgenoten luisteren naar een spreker en deelnemen aan diverse workshops. Ook kunnen ze elkaar online treffen en zo steun vinden. Alle ouders, broers en zussen van een overleden kind zijn op zaterdag 17 april van harte welkom; de dag is open voor iedereen, wel of geen lid van de vereniging. Omdat we een online programma bieden, willen we graag dat iedereen zich apart aanmeldt voor de workshops in de middag.

Programma
10.00-10.30 uur: welkom in de zoomkamer van OOK.
10.30 uur: woord van welkom door voorzitter Cecile Bus. De verenigingskaars wordt aangestoken en er is live muziek.
Daarna volgt een lezing van Nicolette Koopen van stichting Daniëlle.
12.30 uur: gezamenlijke lunch (om mee te kunnen eten vanuit huis, is het belangrijk dat de deelnemer het adres doorgeeft via het aanmeldformulier)
13.30 - 15 uur: workshop naar keuze, of de deelnemer gaat naar de gastruimte van OOK ‘ik wil met iemand praten’, om lotgenoten te ontmoeten.
Alle workshops staan vermeld op de website. Klik op de knop hieronder om op de website terecht te komen.
15.00 uur: afsluiting van de landelijke dag.

Deelnemen is vrij en gratis voor alle lotgenoten. het maakt niet uit hoe het kind is overleden, hoe oud het was en ook niet, of het kort of lang geleden is overleden. Aanmelden verloopt via de website, gebruik de knop om hier te komen:

Programma en aanmelden voor de Landelijke Dag 2021 >

www.OudersOverledenKind.nl

Hartelust Communicatie verzendt deze nieuwsbrief voor vereniging Ouders Overleden Kind
Copyright © 2021 Hartelust Communicatie, All rights reserved.
Wij sturen u redactionele informatie over verenigingsactiviteiten die voor uw lezers interessant kunnen zijn.Het postadres van de vereniging is
Postbus 418, 1400 AK, Bussum