Samen lunchen i.p.v. Café TrösT op 17-12-2023 in Nieuw Rotsoord

Wanneer: 17 december 2023
Locatie: Nieuw Rotsoord, Jungle-ruimte, Briljantlaan 101
Tijd: Let op! 13.00 tot 15.00 uur
Aanmelden: cafetrost@trost.nl
Kosten: vrijwillige bijdrage

“Samen zijn” is het thema in de laatste week van december. Dit keer organiseren we geen Café TrösT, maar een TrösT-lunch om het jaar af te sluiten. We willen dit samen met jullie doen. Wij zorgen voor een deel van de hapjes en drankjes. Je mag zelf ook iets bakken, koken of maken voor ongeveer 4 personen. Wil je aan ons laten weten wat je maakt, zodat we rekening kunnen houden met de inkopen?

Er is gelegenheid om een gedicht voor te (laten) dragen, een stukje uit een boek (waar veel steun aan is ontleend) voor te lezen, of een muziekstuk te laten horen. Neem wat je wil delen met anderen vooral mee.

Tijdens de lunch is er ruimte voor gesprek over de betekenis van samen zijn. Hoe voelt samen zijn voor jou in deze feestperiode? Is dit een moeilijk periode? Heb je invulling voor deze dagen? Kun je genieten van soms alleen zijn? Voel je je eenzaam in deze periode, of juist gesteund? Door wie voel je je gesteund?

Vanuit het team van Café TrösT willen we een steun zijn in deze periode door met elkaar te lunchen in Nieuw Rotsoord, in de Jungle-ruimte.

In verband met de organisatie van de lunch is aanmelden bij cafetrost@trost.nl nodig. Er is een maximum van 25 personen.