Ben jij (ongeveer) tussen de twintig en de veertig, ben je iemand verloren en heb je behoefte aan contact hierover met leeftijdsgenoten?

Tijdens onze activiteiten voor twintigers en dertigers gaan we op een laagdrempelige manier met elkaar in gesprek. Natuurlijk over je verlies, maar vaak ook over andere dingen, waar jij behoefte aan hebt. De meeste deelnemers zijn een ouder verloren, maar ook bij ander verlies ben je welkom en zul je vast ook dingen herkennen in de verhalen van anderen.

In januari is het helaas nog vroeg donker dus kiezen we voor een activiteit binnen, lekker warm en licht. Met een drankje erbij (en soep voor wie wil) gaan we met elkaar in gesprek, eventueel met behulp van mooie gesprekskaartjes. De bijeenkomst vindt plaats in een woonkamer van één van de vrijwilligers.

Wanneer: donderdag 25 januari, 19.00 tot ongeveer 21.00 uur (met soep en brood bij aankomst voor wie wil)
Waar: Tuindorp Oost, te Utrecht (huiskamer van één van de vrijwilligers, adres ontvang je bij aanmelding)
Kosten: vrijwillige bijdrage
Aanmelden: boeken@trost.nl

Mocht je niet kunnen maar wel geïnteresseerd zijn in dit soort bijeenkomsten, stuur ons dan gerust een mailtje, dan houden we je op de hoogte van komende activiteiten. Ook voor vragen of als je even behoefte hebt aan contact mag je altijd contact opnemen via boeken@trost.nl. Welkom!