Ben jij (ongeveer) tussen de twintig en de veertig, ben je iemand verloren en heb je behoefte aan contact hierover met leeftijdsgenoten?

Tijdens onze activiteiten voor twintigers en dertigers gaan we op een laagdrempelige manier met elkaar in gesprek. Natuurlijk over je verlies, maar vaak ook over andere dingen, waar jij behoefte aan hebt. De meeste deelnemers zijn een ouder verloren, maar ook bij ander verlies ben je welkom en zul je vast ook dingen herkennen in de verhalen van anderen.

In maart hebben we weer een huiskameravond. Met een drankje erbij gaan we met elkaar in gesprek, eventueel met behulp van mooie gesprekskaartjes. De bijeenkomst vindt plaats in een woonkamer van één van de vrijwilligers; de locatie wordt nog bekend gemaakt.

Wanneer: dinsdag 19 maart, 19.30 tot ongeveer 21.30 uur
Waar: Camera Obscuradreef 120, Overvecht te Utrecht (Woonkamer van woongemeenschap Overhoop)
Kosten: vrijwillige bijdrage
Aanmelden: Helaas hebben we het maximaal aantal deelnemers van 8 bereikt en kun je je niet meer aanmelden. De volgende bijeenkomst voor twintigers en dertigers is op 18 april.

Mocht je niet kunnen maar wel geïnteresseerd zijn in dit soort bijeenkomsten, stuur ons dan gerust een mailtje, dan houden we je op de hoogte van komende activiteiten. Ook voor vragen of als je even behoefte hebt aan contact mag je altijd contact opnemen via boeken@trost.nl. Welkom!