de presentatie van haar bundel vindt plaats bij Broese te Utrecht op 2 november om 16.30 uur

Via dit adres kun je je hiervoor aanmelden. klantenservice@broese.nl.

Aankondiging van een bijzonder boek

Meestal schrijven we elke maand een  aanrader. Als uitzondering wil ik dit keer een aankondiging doen van een dichtbundel geschreven door een van onze bezoekers.

Juul Henkens (32) was als gast bij een TrösT activiteit aanwezig. Zij verloor plotseling haar vriend 4 jaar geleden, die toen 30 was. Zij heeft een dichtbundel “Vleugelgedichten” geschreven die 2 nov (Allerzielen) uitkomt.  Vleugelgedichten zijn impulsieve rauwe flarden over rouw, de dood en het einde, over de schoonheid van leven en de keerzijde van liefde.  Haar gedichten bleken een natuurlijke manier om vorm te geven aan iets haast onbegrijpelijks. Juul: "De gedichten kwamen gewoon, alsof ze voorbij vlogen als hulpmiddeltje om te verwoorden wat niet in woorden te vatten was” .

Nienke Lamsma

Ik mocht al kennismaken met haar gedichten en was erdoor geraakt en ontroerd. Juul zou het fijn vinden om gasten van TrösT uit te nodigen bij de presentatie van haar bundel bij Broese te Utrecht op 2 november om 16.30. Via dit adres kun je je hiervoor aanmelden. klantenservice@broese.nl.