op Vaderdag (20 juni)
van 11.00 tot 13.00 uur
Bakkie TrösT
een kopje koffie of thee en een luisterend oor bij je bezoek aan
begraafplaats Tolsteeg - Maansteenweg 1 in Utrecht

Op zondag 20 juni is het Vaderdag. Een dag waarop veel vaders in het zonnetje gezet worden. Ook vaders die er niet meer zijn, krijgen aandacht. Veel mensen vinden het dan fijn om voor hun overleden dierbare een kaars te branden of een bloemetje bij het graf of de urn te leggen. Op begraafplaats Tolsteeg in Utrecht is dat uiteraard ook mogelijk. En als je er toch bent, kom even een Bakkie TrösT halen. We schenken van 11.00 tot 13.00 uur koffie en thee en bieden een luisterend oor.
Met muziek!
Jan Verheij zingt sfeervolle liedjes en begeleidt zichzelf op gitaar. Zo trekken flarden muziek over de begraafplaats, om bij uit te ademen, om je aan te koesteren.

Bakkie TrösT is een initiatief van Gemeente Utrecht en Stichting TrösT. Je hoeft je niet aan te melden en het is vrijblijvend toegankelijk. Kijk voor meer informatie over dit project op www.trost.nl

Bakkie TrösT komt terug in Tolsteeg op 8 augustus en 10 oktober van 11.00 tot 13.00 uur. Op 11 juli en 12 september staan we op begraafplaats Kovelswade aan de Koningsweg op dezelfde tijden.