PRATEN OVER (JE EIGEN) VERLIES EN ROUW IN BUURTCENTRUM DE LEEUW

WAAR Buurtcentrum De Leeuw
Samuel van Houtenstraat 1
3515 EA, Utrecht

WANNEER Tweewekelijks op woensdagochtend van 10.30-11.30 uur
De inloop start op woensdag 26 oktober (data daarna zijn: 9 november, 23 november, 7 december, 21 december, 18 januari, 1 februari etc.)

VOOR WIE Voor iedereen die te maken heeft met verlies en rouw als gevolg van het verlies van een dierbare.

In Buurtcentrum De Leeuw start op woensdag 26 oktober 2022 een inloop waar je terecht kunt voor een bakkie troost en een luisterend oor. Twee keer per maand op woensdagochtend staan ervaren vrijwilligers voor je klaar met verse koffie en thee en aandacht voor wat je wilt delen. Wees welkom!

Wanneer een dierbare overlijdt verandert je leven. Verlies kan heel ingrijpend zijn. Je moet leren omgaan met een nieuwe situatie waar het gemis van je dierbare misschien wel overal voelbaar is. Soms is het dan fijn om met lotgenoten te praten, buiten je eigen kring, over wat je ervaart en meemaakt in je rouwproces. Soms helpt dat om wat lichter naar huis te gaan.
Bakkie Troost in De Leeuw is een initiatief van drie Utrechtse organisaties op het gebied van verlies en rouw: Vereniging Humanitas, Zin in Utrecht en Stichting Tröst. Samen met DOCK willen zij een ontmoetingsplek bieden aan mensen die met verlies en rouw te maken hebben, en behoefte hebben aan troost. De inloop wordt begeleid door getrainde vrijwilligers.

 

MEER INFORMATIE  Kees van der Rhee sbrjv.utrecht@humanitas.nl,
06 35130448

Willemien Winkel willemien@zininutrecht.nu,
06 40570637