Ben jij (ongeveer) tussen de twintig en de veertig, ben je iemand verloren en heb je behoefte aan contact hierover met leeftijdsgenoten?

Tijdens onze activiteiten voor twintigers en dertigers gaan we op een laagdrempelige manier met elkaar in gesprek. Natuurlijk over je verlies, maar vaak ook over andere dingen, waar jij behoefte aan hebt. De meeste deelnemers zijn een ouder verloren, maar ook bij ander verlies ben je welkom en zul je vast ook dingen herkennen in de verhalen van anderen.

In augustus is het hopelijk weer mooier weer en gaan we lekker naar buiten. Op dinsdag 27 augustus ontmoeten we elkaar in het Tolsteegplatsoen en maken vanuit daar een kleine wandeling. Al wandelend gaan we in gesprek met elkaar over je verlies, je rouw en wat je bezighoudt daaromtrent.

Wanneer: dinsdag 27 augustus, 19.30 tot ongeveer 21.00 uur
Waar: Tolsteegplantsoen
Kosten: vrijwillige bijdrage
Aanmelden: boeken@trost.nl

Mocht je niet kunnen maar wel geïnteresseerd zijn in dit soort bijeenkomsten, stuur ons dan gerust een mailtje, dan houden we je op de hoogte van komende activiteiten. Ook voor vragen of als je even behoefte hebt aan contact mag je altijd contact opnemen via boeken@trost.nl. Welkom!