Ben jij (ongeveer) tussen de twintig en de veertig, ben je iemand verloren en heb je behoefte aan contact hierover met leeftijdsgenoten?

Tijdens onze activiteiten voor twintigers en dertigers gaan we op een laagdrempelige manier met elkaar in gesprek. Natuurlijk over je verlies, maar vaak ook over andere dingen, waar jij behoefte aan hebt. De meeste deelnemers zijn een ouder verloren, maar ook bij ander verlies ben je welkom en zul je vast ook dingen herkennen in de verhalen van anderen.

In mei wordt het hopelijk weer mooier weer en gaan we lekker naar buiten. Op maandagavond 27 mei maken we een avondwandeling vanuit het Wilhelminapark. We starten om 19.30 bij het beeld van Wilhelmina met een korte kennismaking. Het beeld staat in het midden van het park dichtbij het restaurant. Daarna gaan we wandelen richting het natuurpark Bloeyendael. Tussen de wandeling door houden we een korte pauze, rond 21.00 uur sluiten we de avond af.

Wanneer: maandag 27 mei, 19.30 tot ongeveer 21.00 uur
Waar: vanaf het Wilhelminapark
Kosten: vrijwillige bijdrage
Aanmelden: boeken@trost.nl

Het park is goed te bereiken met het openbaar vervoer, je fiets parkeren kan bij de speeltuin.

Mocht je niet kunnen maar wel geïnteresseerd zijn in dit soort bijeenkomsten, stuur ons dan gerust een mailtje, dan houden we je op de hoogte van komende activiteiten. Ook voor vragen of als je even behoefte hebt aan contact kan je altijd contact opnemen via boeken@trost.nl. Welkom!