Helaas hebben we de wandeling moeten aflgelasten vanwege de besmetting s cijfers en de huidige maatregelen

Winterwandeling in de stad met Stichting TrösT op zondag 16 januari 2022

Hoe beleef jij de stad na verlies van een dierbare? Voel je je verloren in de drukte of vind je het juist fijn om er afleiding te zoeken? In een oude stad als Utrecht besef je al gauw dat hier vele generaties mensen geleefd hebben vóór ons. We zijn onderdeel van een doorlopende keten van leven en dood. Hoe beleef jij de stille stad op een zondagochtend? We gaan samen wandelen en delen ervaringen met de winterse stad als decor. Het maakt niet uit of je kortgeleden een dierbare hebt verloren of jaren geleden. Alles mag er zijn tijdens deze wandeling. Voel je welkom, de stad biedt ons de ruimte.

De wandeling start om 10.30 uur in de grote hal van Bibliotheek Neude in Utrecht. We wandelen 2 tot 3 kilometer en komen rond 12.00 uur terug op de Neude waar we afsluiten met een (warm) drankje in Café Potter. Deelname aan de wandeling is gratis, consumpties voor eigen rekening.. Bij regen of kou passende kleding of paraplu meenemen.

Aanmelden : via onze website of bij info@trost.nl , dan rekenen we op je komst.

We houden ons aan de coronarichtlijnen. Tijdens de wandeling houden we 1,5 meter afstand van elkaar. In de bibliotheek dragen we een mondkapje.
En als je meegaat om wat te drinken na afloop wordt in het café je QR code gescand.