Binnenkort: Gedeeld Verdriet Vocal-Group

Binnenkort: Gedeeld Verdriet Vocal-Group

Van november tot eind januari zal er in samenwerking met Stichting Tröst, Humanitas en Zin In Utrecht een zangproject plaatsvinden, genaamd Gedeeld Verdriet. Het is een pop/jazz Vocal Group, voor mensen die rouwen.

We komen samen op de maandagavonden van 19.00-21.30 in Buurtcentrum Rosa in Lombok. Er zijn 10 samenkomsten waarin we veel zingen, en op de 11e datum is er een afsluiting.
Naast zingen is er ruimte om een persoonlijk verhaal te delen. Het is ook mogelijk om zelf een nummer voor te stellen dat je wil zingen. De behoeften van de groep zullen invloed hebben op de precieze invulling.

De muzikaal leider Tessa Sluyters studeert dit jaar af als muziekdocent. Ze is zangeres en pianist. Afgelopen jaar verloor Tessa zelf haar moeder, Heleen, aan eierstokkanker. Heleen was ook zangeres en leidde verschillende zanggroepen. Dit project staat dan ook dicht bij Tessa’s eigen rouwproces en verdriet.

Aanmelden
Ga naar de website voor meer informatie over het project, de achtergrond en het aanmelden: https://gedeeldverdriet.wixsite.com/gedeeld-verdriet-voc. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan snel aan, want er is beperkt plek!

Ben je geïnteresseerd in dit project en/of heb je een vraag? Mail dan gerust naar gedeeldverdriet@gmail.com. Meer informatie zal volgen in de komende nieuwsbrieven van Stichting Tröst.