De TrösT Lijn

Bellen met TrösT in tijden van het coronavirus

In deze weken waarin we live contact zoveel mogelijk moeten mijden, waarin alle sociale activiteiten zijn afgelast en je op jezelf teruggeworpen wordt, blijft het missen van een dierbare natuurlijk gewoon doorgaan. Misschien heb je juíst nu wel behoefte aan een gesprek waarin je van gedachten kunt wisselen. Wij van TrösT willen je dat luisterend oor graag bieden via De TrösT Lijn. Onze vrijwilligers zijn beschikbaar om mee te bellen; om even een gesprekje hebben, om je verdriet even kwijt te kunnen, een vraag te stellen en een steuntje in de rug te krijgen.

Voor wie? De TrösT Lijn is er voor iedereen die een dierbare mist die overleden is. Het maakt niet uit of dat nog maar kortgeleden is of al heel lang, het gemis blijf je altijd voelen.

Misschien ken je TrösT al via onze activiteiten, kijk anders even op www.trost.nl voor meer informatie.

Hoe werkt het? Stuur een mailtje naar info@trost.nl waarin je aangeeft dat je behoefte hebt aan een gesprek met een van de vrijwilligers van TrösT. Zet in de mail je naam en je telefoonnummer. Zet er ook even bij op welke momenten je het beste bereikbaar bent. Je krijgt zo snel mogelijk een mailtje terug waarin staat wie je gaat bellen en wanneer. Als er vragen zijn over deze actie, stel ze gerust in de mail!


Deze actie loopt totdat we weer kunnen starten met onze activiteiten op locatie.